Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Wiedzieliście o tym ?

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedzieliście o tym, że AW50F można używać na CQC ? Dla dowodu screen, na którym gościu ma wystrzelone pociski na Khalipost-439164-0-37763900-1343256223_thumb.png

Opublikowano

Tak wiedzieliśmy, a przynajmniej ja. Myślę że jest to spowodowane Jiufen Package w którym jest zawarta aw50f, jako że teraz mapy z uo są na cqc więc możliwe, że dlatego aw50f powróciła do tego trybu gry. Mogę się mylić, a jak tak jest to mnie poprawcie :)

Opublikowano

Tak i prawdopodobnie dlatego, że połączyli mapy Ou z mapami CQC

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja już wczoraj wiedziałem bo zakupiłem sobię AW50F. Fajnie że można już używać AW na mapach CQC ale z drugiej strony to przejebane jak ktoś ma AW50F bo 1 strzał i ded moim zdaniem powinno być jak wcześniej to znaczy tylko na UO/BG

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Da się. Można używać już każdą broń której nie można było używać :) Wyjątkiem jest Baretta M82

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...